Cevap: DÜŞÜNCE NASIL MADDELEŞİR????????? hani gün içerisinde bazen aniden bi coşku bi heycan bi sevinç kaplayıveriri içimizi bende o anları kaçırmamaya çalışıyorum imgelerimi şöyle bi yoklamak için. yada içimi kaynatan bi hayvanı yada bi çocuğu severken, çok sevdiğim birini öperken yada sarılırken birden içim dışarı çıkacak gibi hissettiğim an hemen imgem geliverir gözmün önüne nede olsa sevgi, frekansı en yüksek duygu ve hatta çekim yasasından geçmiş yüzyıllarda sevgi yasası diye bahsedilmiştir.Börtü, böcek kedi köpek insan bebek hi ç farketmez içimde bir sevinç bir heyecan doğmasına neden olan her durumu değerlendiriyorum hayalime ulaşmak için.
ama işin en önemli kısmı sürekli gözden kaçıyor gibi geliyor bana.evet istemek, net olmak, imgelemek, imgeyi duyguyla beslemek, akışına bırakmak gibi yöntemler tektek veya toplu olarak sürekli vurgulanıyoor ama başarı iççin gerekli çok önemli bişey varki ihmal ediliyor.şöyleki;
birini düşünün mesela sevgiilisinden ayrılmış ruhsal olarak çökük ve depresyonda şimdi o insan eğer zihnini kontrol etmek konusundaki yeteneğini geliştirmemişse çekim yasası teknikleri (yani iste , net ol,imgele vs. gibi ) uygun olmayan negatif bir zemin üzerinde uygulanıyor olacaktır ve buyüzdende muhtemelen yasanın en önemli kısmı olan imgeye duygu katma kısmı sekteye uğruyor, çünkü bir insan genel anlamda depresyondaysa kurmuş olduğu bir araba hayaline mesela coşku sevinç duygusu katamaz genelde bitkin bitkin sadece hayalini
kurar.genel ruh halini bir tepsi olarak düşünün bu sizin normal zamanda yaydığınız enerjinizin frekansını gösteriyor sonra o tepsinin üzerine tabaklar koydunuz bunlarda gün içinde hayatınıza çekmeye çalıştığınız formlar, eğer tepsi çürükse yeterince sağlam değilse o tabakların hiçbiri tepsi üzerinde durmaz tepsiyi kaldırdığınız an tabaklar yere düşer. nekadar mantıklı bi benzetme oldu bilmiyorum ama çekim yasasını lehimize kullanmaya başlamadan önce içinde bulunduğumuz umutsuzluk, depresyon ,acı, korku giibi ruh hallerinden çıkarak en azından notre yakın bir ruh haline girip sonra pozitife yakın bi bilinç seviyesine geldikten sonra yöntemleri uygulamaya başlarsak işte ozaman zaten evrenle uyumlu bir frekansa geleceğimiz için işler kolaylaşmaya başlar, ancak o vakitten sonra günde 15-20 dakikalık iste-al yöntemlerine başlayın,bu bende işe yaramıştı belki içinizden bazılarındada işe yarar.
çünkü ben bişeyi yeterince istemek için bile güç ve istek bulamıyodum içimde klasik bi depresyon hali.imgeleme için harcıcağım zamanı zihnimi dinlendirmek kendimi dinlemek ve depresyondan çıkmak için harcadım ve tabiki buda çekim yasasının işleyişiydi 1-2 haftada gayet huzurlu hissetmeye başladım önceleri adım atacak halim yoktu iş benim için işkenceye dönüşmüştü ve o şartlarda gerçekten bişeyi istemek bile zul geliyordu bana.
çok şaşırdığım olaylar yaşadım bende biçok arkadaş gibi.ama ben asıl bombamı mayıs- haziran gibi patlatacam benim için büyük, evren için küçücük olan isteğim o dönemde avuçlarımın içinde olmak üzere yola çıktı bile yaklaşık 1ay önce.nerdenmi biliyorum çünkü içgüdülerim asla yanıltmadı beni hissediyorum bunu.
ve siizinle paylaşmak içinde sabırsızlanıyorum.ayrıca bişey daha var kendi yöntmlerinizi yaratın.ve DENEYİN.okuduklarınızla değil deneyimlediklerinizle lehinize kullanabilirsiniz ancak.
1yıldır benzeri konuları anlatan birsürü kitap okudum aşağı yukarı aynı şeylerden bahsediyor hepsi, aynı yöntemler hemen hemen.ben anladımki Yaratıcıma böylesi bir yasayı hizmetime sunduğu için sonsuz kere sonsuz şükredip ve her durumda ona yaslanıp, ona GÜVENEREK içinde tevekkülün bolca olduğu bir hayal üzerine çalışmaya başladığım anda sistem deverey girip düzenek kurulmaya başşlıyor.bi ara gerçekleştirdiğim 2 büyük şeyi anlatacam . GENE VE HERZAMAN SEVGİLER. |