Bugün çok garip bir rüya gördüm...Halen kafamı kurcalıyor...Anlamını araştırdım,hiçbirşey bulamadım:(
Çoooook yüksek bir bina(aslında binada denmez ona oturulacak bir yer)nın üstündeymişim,o kadar yüksekki aşagısı zor seçiliyor...Kardeşimde var yanımda...Karşımızda bir sürü tarihi olay oluyor,hükümdarlar fln...Kızılderililer,Fatih Sultan Mehmet,kazıklı voyvoda:)))),sonra kardeşim sıkılıyor,ben gidiyorum diyor ve atlıyor...Ben çok korkuyorum ama orda durmaktanda yorulmuş gibiyim,bende atlıyorum...Atlarken ne kadar korksamda sanki bir adım atmışım gibi kısa bir süre oluyor ve karanlıkta yürüyorum...
Garip bir rüyaydı...Zaten bu aralar yine çok fazla rüya görme modundayım...Hayır bu aralarda değil,neredeyse 1yıldır enteresan rüyalar görürüm...Rüya günlüğü yapma vaktim geldi sanırsam...
*Bu kilo konusuna cidden eğilicem artık...Deep peat,sedona,dkz,telkin,meditasyon,çekim yasası her ne varsa yapacağım...İşi teorikte çözdümde,pratiğe geçiremedim bir türlü...
Bu aralar baya ders çalışıyorum,tüü tüüü aferim bana:)
Yalnız daldan dala atlayan bir konu yelpazem oldu:)
Ve;
Ben annemi özledim!!!!
Tamam 24 yaşında kazık kadar kız olsamda!(görüntüm pek kazık kadar kız formatında olmasada:),napiyim özledim işte...Hergün arıyorum,napıyor çok merak ediyorum,tedavi sürüyor,ne olacağı halen bilinmemekte...Umarım eskisi gibi olur,anneannem...Çünkü onun içinde çok zor...Hayatının bütün çoğunluğunu yatakta sırt üstü geçirmek durumunda...Herkese muhtaç bir yaşam...Zor yani...Halam ondan büyük,genç kız gibi salına salına geziyor...İkisinin arasındaki fark halamın çok çok güçlü ve ayakları yere sapasağlam basıyor olması...Bende sanırım halama benzemişim...Eskiden olsa bu durumdan nefret ederdim...Hatta oğlan dayıya kız halaya benzermiş,deyimindende nefret ederdim...Ne kadar değişti herşey...Şimdi halama benzemek bana mutluluk verebiliyor...Büyümenin en güzel yanı herşeyi objektifce net olarak görmek aslında...Çoğu zaman bu durum hiç hoşuma gitmesede,bu aralar bu objektifliği seviyorum...Bu objektiflik,oksijeni bol bir yerde ciğerlerine derin bir nefesle doldurunca bir anlık acıma gibi birşey bazen...
Neyse şimdi mustang resimlerne bakıyım bir...Koca internette,annemin haleti-ruhiyesine uygun bir mustang resmi bulamıyorumya,aferim bana:))),bu gidişle dellenip,kendim çekiceğim:)eheheheh bu fikri sevdim
Veee akşamımda güzel geçecek:)(bu söylediğime bakıp öyle aman aman sosyal birşey yapacağım sanılmasın:)Harry Potter var onu izleyeceğim:)
Canım günlüğüm,arkadaşlarım çenem düşmüş bulunmakta:))))hepinizi öpüyorum kocaman