Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2008, 12:07 AM   #30 (permalink)
keops
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: DÜŞÜNCE NASIL MADDELEŞİR?????????

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Dün burayı okudum,sonra istediğim şeyleri düşündüm...Annemle yaklaşık 1ay önce fotograf yazıcısı,ve printer özelliği olan yazıcılardan istiyorduk...Hatta almak üzereydik bir ara:)sonra ben "anne boşver,bence onu çok uygun zamanda alacağız biraz bekleyelim,zamanı değil" dedim...Yaklaşık 1,5 hafta önce bir komşumuzda gördük,onlarda yeni almışlar,bizimde var bundan dedik,kendi kendimize:)
Dün babam elinde yazıcıyla geldi,tesadüf eseri çok aşırı ucuz bir fiyata tam istediğimiz yazıcıyı almış:)))
İnanamadım önce:),bu bizim elektorik aletler çekimlerimizin 2.si olacak:)

tebrikler sycorox sezgilerini dinlemeseydin ve onu çok uygun zamanda alacağını bildirmeseydin kendine şimdi yazıcıya değer biçtiğinden daha fazlasını ödemiş olacaktın
çekim yasasının 3 yolundan 1i sezgilere göre harekete geçmek ya da geçmemektir..
bol çekimler
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla