Ynt: Bilinçaltı rüyaları slmlar
ben dün dinlemeye başladım rüyalarım çok çok gerçekçi korkutucu ve bi o kadar da stresliydi
1.rüyamda bi bebek ve bi adam bana kötülük yapmak için uğraşıyorlardı ben en sonunda yakaladım ve özellikle bebeği tuttuğum gibi duvara vura vura öldürmeye çalıştım duvara değdikçe çat çat diye sesini duydum o kadar kötüydü kii kafası kırıldı ama bi türlü ölmedi diğer adamıda döve döve öldürmeye çalıştım ama sonuç olarak ikiside ölmedi hapsettim ikisinide insanlara anlatmaya çalışıyorum kurtarın beni suçlu onlar bana zarar vercekler diye ama kimse beni tınlamadığı gibi o ikisini serbest bırakıyorlardı...bütüünn gece o ikisiyle uğraştım....epeyceee uzadı böyle en sonunda sıçrayarak uyandım
2.rüyamda zincirlenmiştim ve birisiyle kaçmaya çalışıyordum zincirli olmama rağmen koşabiliyordum bi yandan da kurtulmaya çalışıyordum kurtuldukca yenisi daha sağlamı geliyodu ve sürekli birileri tarafından kovalanıyordum karanlık kasvet dolu kapılardan geciyordum fazlasıyla yorucu rüyalardı.. hala etkisindeyim... |