Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2008, 06:11 PM   #135 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın,sevgili Shamanic güller çok güzeller teşekür ederim.Hastaneye gitmem baya zor oldu bizim oradan hastaneye direk otobüs var ama ben iki saat bekledim yol çok uzun araba kızlayı geçince beni beni tutmaya başladı.Neyse bütün olumsuzluklara rağmen hastaneye vardım.Kız kardeşim annemden öyle bi sıkılmışki dar kaçtı.Biz akşam üstüne kadar iyidik.Saat beşte annemi ayağa kaldırmıştım bana çok güvenir bu sefer aşırı güvendi kendini bırakmış yere düştü.Kafasını yere çarptı hastanedeki doktorlarveben acayip panikledik alıp ambulnsla hacettepe hastanesine gittik tomografisi çekildi.Hiç bir kötü bulguya rastlanmadı.Ama hayatımda bide oğlum düştüğünde bukadar çok korkmuştum.O gece beni uyutmamak için elinden geleni yaptı.Fizik tedaviye hiç ilgi göstermedi.Cumaertesi günü artık yavaş yavaş ona oradan buradan konuşmaya başladık.Ben ona nekadar şanslı olduğunu hastanede olmasına rağmen özel bi odada kaldığını en iyişekilde bakıldığını bu şansı iyi kulanması gerektiğini öncelikle iyileşmeyi kendinin istemesinin iyileşmenin yarısı olduğunu geriye gayret ederse başara bileceğini anlattım.Gece yatarken sabah daha iyi kalkacağım ben bu işin üstesindengeleceğim diye kendini motiveetmesi hakında bir söylev verdim.Oakşam yandaki odadaki teyze kızına çok eziyet etti.Kadıcağız bize gelip dert yandıkça annem çok etkilendi.Bana yavrum seni çok yoruyorum kusura bakma dedi.Ogecemiz sakin ve ikimizde uyuyarak geçti.Pazar sabahı annemi temizledim sanki banyo yapmış gibi oldu.Bu arada saçından çok memnun kalmış bana dua ediyor.Sabah yine kendini motive etmesi için bitur daha konuştuk.Ayağa kalkmasının kendi için önemini tartıştık.Günlük hareketlerini yaparken ayaklarını daha çok oynata biliyordu ve hareketleri yaparken daha istekliydi.Hatırladıkça hareket etmesini istedim bir baktım yapıyor.Ayrıca ölümün kolay ama yaşamın gayret gerektirdiğini.Yaşadığı süreyi niçin daha iyi yaşamasın diye çok konuştuk ve iyi olmaya karar verdi.Bana gelmeden çok dualar etti.
Bana gelince artık içimde ona karşı hiç birşey hissetmiyorum çok şeyler kırılıp dökülmüş artık iyi sözler bana birşey ifade etmiyor.Anneme sadece bana baktığı için bana verdiği emek için komşum emine teyzeye de yapacağım kadar iyi oldum.Kendimi bazı şeylerdenözgür bıraktım.Şimdi geçmişle hesaplaşmak yerine bu günü yaşamaya karar verdim.Hayatıma ne yaparım nasıl daha iyi yaşarım kendimi nasıl motive ederim.Önce ben sonra sevdiklerim en sonda sevmediklerim .Değişim güzel helede olumlu olursa tadına doyulmuyor.Hepinizi özlemişim.