Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2008, 11:03 PM   #137 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Selamlar günlüğüm;
Birkaç gündür yazamıyordum ve yazamadığım için kendimi biraz huzursuz hissettim. Ben vücudumuzdaki hastalıkların bizlere birşeylerin ters gittiğini göstermek için evren tarafından gönderilen küçük hatırlatmalar olduğuna inanıyorum. Mesela başım ağrıyorsa "sistem bana diyorki bak düşüncelerini değiştir" Dün bütün gün bacaklarımda ve eklem yerlerimde ağrılar vardı o kadar dayanılmazdıki anlatamam. Uzun zamandır ilaç kullanmayı kestim önceden ufacık bir ağrıda ilaçlara saldırırdım şimdi ilaç almıyorum ve dün bütün gün bu ağrılarımla boğuştum durdum, sistemin bana neyi hatırlatmaya çalıştığını aradım. Ama bulamadım. Gece başımı yastığa koyarken sabah hiçbirşeyim kalmayacak ve ben iyi olacağım dedim. Çok şükür iyiyim teşekkür ederim
Buraya yazmak bana çok iyi geliyor.

İyiki varsınız hepinizi çok seviyorum......