herkese merhabalar,
oncelikle sinavi olanlara simdiden basarilar ve de zihin açikligi diliyorum, bir ogretmen olarak herkes okusun ve de kariyerine kariyer katsin istiyorum, ama bireysel olarak degil toplumsal olarak buna hepimizin ihtiyaci var diyorum ...
merto bey sizi de tebrik ediyorum basarinizdan ve de boyle bir konu açtiginizdan dolayi!!
bende bir hedef manyagi olarak hep hedefler belirlerim ve de çogunu yerine getirmisimdir. mesela ogretmen olmayi , yurtdisinda gorevli olmayi , ev satin almayi hepsini hedef olarak belirledim ve de sirasiyla gerçeklesti.simdi onumdeki 3-5 yila ise evlenip çocuk sahibi olmayi hedefliyorum ama araya da bi seyler katmak istiyorum. iste tam su andan itibaren o 3 yila kadar herhangi net bir hedefim yok ve bu durum beni fena halde uzuyor. hemen yeni hedefler bulmaliyim. o zaman hazir yeri gelmisken hedefimi belirleyeyim:
"onumdeki temmuz ayina kadar(3 ay) bana teklif edilen yurtdisi temsilciligi isine odaklanip basariyla oturtmam ve de maasim kadar bir yan gelirle, hem ekonomime katkida bulunmayi hemde fransizcami unutmamayi istiyorum!(ustelik çevrem degenisemis oluyor)
ben boyle bir hedef belirledim bakalim.
ayrica sunu da soylemek istiyorum, hayatimda bir hedef olmadigi zaman kendimi boslukta gibi hissediyorum, sanki zaman bosuna geçiyor gibi geliyor bana, zaman takintisi var bende; her zaman zamani en iyi sekilde degerlendirmeliyim, bu benim için çok onemli!!
oh be bunlari da yazinca epey rahatladim nicedir bahsetmemistim kimseye!!
hadi herkese iyi gunler