Ynt: SEVGİYLE MERHABA! tam terimi bilmiyorum....ama hipnozda, bizi üzen, travmatik anıların yerine, bize bu olayların istediğimiz şekilde, olmuş halini imgeleterek koyduklarını biliyorum...yani şöyle..seni travmatik olayın olduğu andan bir an öncesine götürüyorlar..ve o tramatik olayı sana yeniden imgeletiyorlar.( aynısını değil senin seveceğin bir versiyonu ) .ve bunun böyle gerçekleştğini telkin ediyorlar..eğer bunu yapabilen bir hipnozcu bulursan banada haber ver..çünkü benim bulduklarım..hipnoz konusunda benden bile kötüydü..ben en azından oto hipnozu başarıyorum..sende bunu yapabilirsin..ben sigara bırakmak için gittim...beni sigarayı yaktığım anın bir an öncesine götürdüler..ve bana ikram edilen sigarayı reddettirdiler..buraya kadar onların katkısı olmuştur mutlaka..ama ben hem hipnoza girmeye istekliydim hemde yaklaşık 10 yıldır otohipnoz denemelerim var..sigaraya nemi oldu...ordan çıktığım an yaktım bir tane, hala içiyorum..ve bunun çözümünün sadece, neden içtiğimi bulmaktan geçtiğine inanıyorum..bizim gibi çok araştırıp, çok öğrenmeye çalışan insanlarla çalışmak kolay değil..indir netten bir ses kaydı proğramı..eğer hangilerinin bedava ve elverişli olduğunu bilmiyorsan..bu konuda bildiğim kadarıyla ben yardımcı olurum..benden fazla bilgisi olan varsa, ki mutlaka vardır..onlarda yardım ederler..yaz kendi hipnoz metnini...dinlerken girersin zaten..ve metni kendin yazdığın için daha dikkatli metinler hazırlayacağından eminim..ilk günler mayalanma devresidir..hemen hipnoza giremeyebilirsin..ama telkinler yinede etki ediyor..rahatlamaya ve gevşemeye alıştıktan sonra, istediğin telkini ver bünye hepsini alıyor.gereken şey sadece sabır.şimdi senin bahsettiğin filmi indirip bende bi seyredeyim bakayım..saygılı sevgiler. |