Alıntı:
Bruno_Corin Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Merto;
Hedeflerinizin gerçekleştirilebilir olması gerekir, çevrenizde hedefinizi başarmış örnekler olmalı demişsiniz. Ama benim hedefimi çevremde, hatta Türkiye'de gerçekleştiren yok. Ama başka ülkelerde yapanlar var.
Sormak istediğim ben ilk olamaz mıyım? Bu şartlarda gerekli şeyleri kendime çekip başarabilen ilk kişi olabilir miyim ?
Hedefimi elde etmek için nasıl yanıp tutuştuğumu bilmezsiniz. Bunu ortaya çıkarmalıyım. Bunu yaşamak istiyorum |
merto ne der bilmiyorum..ama ondan önce ben söyliyeyim..senin hedefini başka ülkelerde başaranlar var en azından onları örnek alabilirsin...bu gün tesla platten diye dünyada astronomik fiyatlara satılan levhaların mucidinin, örnek alabileceği kimse yoktu, ampulu icad edeninde öyle..onlar hayallerinin peşinden gittiler..senin türkiyede ilk ve tek olman harika..canının istediği her şeyi kendine çekme özgürlüğüne sahipsin..yeterki, yeterli azme ve sabıra sahip ol..( istediğinin sıkı biir eğitimden geçerek sahip olunabilecek bir başarı olduğunu düşündüğüm için sabır dedim..aman ha..otur bekle anlamında söylemedim.) sen iste..oluşması için elinden gelen her türlü eylemi gerçekleştir..bak nasıl oluyor..bizde bu şeyi tc cun-mhuriyetinde ilk başaran bizim aramızdan çıktı diye hava atalım..kendime nasıl pay çıkardım ama senin başarınla..