[quote=duru79 ]
rica ederim özlemcim..sen bilirsin ama spor salonu yerine istediğin zaman evden yapabilirsin.
müzik marketlerde vcd olarak satılıyor 2 cd birinde hareketler nasıl yapılıyor onu öğretiyorlar diğerinde performans var 45 dakika...
[quote=özlem ]
tamam duru haftasonu bakarım müzik marketlere önerin için tekrar saol
bugün tam yarım saat servis bekledim ama moralimi bozmadım etrafla ilgilendim sokak köpekleriyle konuştum.yoldan geçerlerken uyardım falan halim baya komikti yani.köpekleri çok seviyorum gözümün önünde başlarına bişey gelmesine dayanamam.kendimi süper hissediyorum çok güzel hissediyorum kendimi seviyor muyum ne 44 şu hayatta en çok istediğim şey kendimi sevmek,ben kendimi seversem herkes sever
eskisi gibi kendimi eleştirmiyorum.mesela geçen aylarda ayrıldığım kişi geliyor aklıma.eskiden olsa şöyle olmasaydım gitmezdi keşke öyle yapmasaydım falan abuk sabuk olumsuz düşünceler işte.geçen bilgisayarımda kalan bir resmini gördüm tesadüfen aklımdan geçen ilk düşünce ben ona fazlayım
artık bir karar aldım kendime değer vermeden kendimi sevmeden kimseyi hayatıma sokmıycam.önce ben kendimi sevicem önce ben kendime aşık olucam.sonra zaten gelir gerçek değerimi bilecek kişi