Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2008, 11:22 AM   #139 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Sevgili Mustang, Sevgili Güneş benzer değişimler bende yaşıyorum. Dostlar, düşman düşmanlar dost dost bildiğim ama canımı acıtmak isteyip tavır yapanlarda da bir değişiklik var. Ben artık insanların dost yüzlerini görmek istiyorum. Düşman, haset dışlayıcı yanlarını yeterince gördüm ve hayatın bana vermek istediği mesajı aldım...
Artık ayaklarımın üstünde kimseye yaslanmadan dim dik durabiliyorum ama aynı zamanda yanımda şefkatli dost insanlar istiyorum. Daha bir yıl önce hayatını uyumakla geçiren bir ben vardı küskün yaşadığı, yaşayamadığı biir çok şeye küsmüş kendini evine kapatan ve oradan o delikten hiç çıkmak istemeyen bir ben vardı. Bu gün ne mi değişti bu gün şükrediyorum her yeni güne bana getirdiklerine yada ben gütürdüklerini sanarak bana öğretmiş olduğu derslere... Artık insanları dost ve düşman olarak değerlendirip sınıflara ayırmıyorum ama daha net görebiliyorum kime karşı ne mesafede olmam gerektiğini...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline