Ynt: burre'ye gidelim shamancım, sen bir harikasın,herşeyden farklı boyutta anlamlar çıkarabiliyorsun,muhteşem bir bakış açın var hayata..
yok yağmurla düşman değiliz,severimde,gece fırtına çok olunca korkarım ..galiba yalnız yaşadığım dönemlerden miras....
bende bilinçaltıve düşünce gücü ile ilgili kitap okumaya başlıycam..öncelik hangini tavsiye edersiniz..bir tane öneri vardı,bilinçaltının gücü mü ötesi yayınlarından,onu sepete attım..birde sedona yöntemi ile ilgili kitap alıcam..hayal abla önerdi bir tane..bilinçaltı ve olumlamalarla ilgili öğretici kitaplara ihtiyacım var..sitede bol bol bu makaleleri okumaya çalışıyorum.
smyrna, ego güçlendiric,kendine güven dinliyorum ağırlıklı..suçluluk çok çok az dinliyorum..yinede bunlar bile bende ağırlık ve dalgalnma yapabiliyor..bir müddet bunlarla devam..birde kısa telkinler var zinde uyanma gibi,ama hala etkisini göstermedi istediğim şekilde,sabah uykumdan vazgeçemiyorum..bence uykunun arkasına sığınıp hayattan kaçıyorum ben..bazende böyle düşünüyorum..
shamaniic, müthiş rüyalara anlam veriyorsun...beni yetiştirmelisin..:) geçen anlattığım da aynen dediklerin doğru ,gerçek hayatta değerlendirdim ve o konuda yeni gelişmeler oldu..aynen dediğin yani...ben düz mantıkla bakıyorum,hiç derinlik yok..kırmızı gördüm haber alıcam gibi..yada çok istediğim birşey varsa alakasızda olsa ona yorarım..artık kimseye söylemiyorum gördüklerimi..sizlerden başka tabi.. |