Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2008, 11:35 PM   #37 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: "Şu anda neredeyim ve nerede olmak istiyorum?

evet kuzular
sizlerin başarılı olmanızı yaşamınızdan tat almanızı candan ciğerden istiyorum..ve ben size çok güveniyorum..düşünün bakın..çoğunuz bir çok özverilerle bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz ve geliyorsunuz..dünyanın hiç bir yerinde insanlar, bu kadar zorlanmıyorlar..almanyada 30 yıl önce kitap yardımı yapılıyordu..bizde daha yeni başladı..ama orada, herkes belirli bir yerden sonra, mesleki eğitime yöneliyor..hem kendilerinde üniversite okumanın gerektirdiği fadakarlıklar için döt yok hemde ailelerinde...bizde öyle değilki hem sizler hemde aileler sonuna kadar gerekeni yapıyor..herkes okuyor..aradan sizller gibi hedef belirleyenler çıktığında başarı garanti..çünkü hedef belirlemek..başarmanın yarısından fazlası..yalnız naçizane bir şey söylemeden geçemiyeceğim...hedefini, seni yukarıya götüren bir merdiven olarak düşün.. her basamakta seni ona ulaştıran küçük hedefler olsun..en tepeye resmin bütününü koy..tabii bunu hedefin okuldan mezun olduktan sonra gerçekleşcekse.veya kariyerinin başındaysan yap..hem hedefine ulaşırken küçükte olsa başarılarla sevinerek motive olursun, hemde, ufkun genişledikçe, önüne seni hedefine ulaştıran başka araçlar, çıktığında planlarında değişiklikler yapma imkanı verirsin kendine..başarılı olmanızı diliyorum..ve olacağınızı biliyorum..işte bunun için sizlere sınırsız saygı, duyuyorum..yaradan yolunuzu kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler