Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 11:41 AM   #16 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı

İmdadıma yetiştiğin için öncelikle flowercim teşekkür ederim.

Shamancım o kadar güzel ve net açıklamışsın ki gerçekten aydınlandım ve anladım çok sağol.Dün önce bir paniğe kapıldım aslında kendime kızdım.Kendi kendime "sitemizde olumlamalar hakkında o kadar bilgi var ki onları okudun,Bilinçaltının gücü,yaşam dilekleri,düşünce gücünü okudun(sırada başka kitaplar var mesela hayal mühendisliği,bolluk yasası..tabii sınavdan sonra)ve hala yanlış olumlamalar yapıyorsun "diye söylendim.hatta karamsarlığa kapıldım,üzüldüm.Ama sonra şöyle düşündüm bardağın boş tarafından bakmaktan sa dolu tarafından bakmak gerek diye düşündüm.Yani ben gerçekten değişmeyi istiyorum ki yanlışımı gördüm ve değiştirme fırsatı buldum.Bu yüzden sana teşekkür ederim shamancım.Olumlamalarım üzerinde tekrar çalışıcam ve yanlışlarımı düzelticem

hayalablacım deneyimlerini paylaştığın için sana da teşekkür ederim.Böyle şeyleri okuyunca insana bir şevk geliyor
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla