Ynt: Mustang'in Rüzgarı O kadar belirsizlik hakimki,insan haberleri okumak izlemek istemiyor...Dün beni en çok üzen,şaşırtan olay annelerini vahşice doğrayan kızlardı...İnanmak gelmiyor içimden...Nasıl yaptılar,bir anlık öfke insana bunları yaptırabilirmi?...Bu kadarmı aciz olunur?...Yada hakikaten gençlik nereye gidiyor?...Herşeyleri olan bir gençlik var...Herşeye sahipler,ama ama ama...Amalarda takılıyorlar...Sevgi yok,insani değerlerin yerini para alıyor...Profösör'ü tanımam bilmem,nasıl bir anneydi,neler yaşadı bunuda bilemeyeceğim...Ama ortada bir problem var...Bu hepimizin problemi aslında...
Eskiden haberleri izlemezdim...Çocuktum,sıkılırdım...Anlamazdım hiçbirşey...Büyükler dünyasına özgü gelirdi...Anlamaya çalışmaya çalışsamda sıkılırdım...Oyunlarıma,kendi dünyama dönerdim gerisin geri...
Şimdi haberleri izlemek istemiyorum...Yine sıkılıyorum...Bu sefer anlıyorum herşeyi...O daha bir sıkıyor...Hergün flaş,flaş,flaş la başlayan garip olaylar oluyor...Özgürlük adı altındaki prangalara vuruluyoruz...Çoğu kişi hiçbirşeyin farkında değil,ekmeğinin derdinde...Haklılarda,belki...İnsani değerler,eğitim,sağlık,spor...Herşey nereye gidiyor?Spor haberlerine bak,dün 3.lig takımına silahlı saldırı,bumu spor?Nerde centilmenlik?
Haberleri açınca bir gün olsun,bugün gündemde önemli hiçbirşey olmadı,kimse kimseyi vurmadı,öldürmedi,o yüzden haberlerde bugün birşey yok diyeceklermi acaba?
Bu büyükler dünyası,büyükleri bile boğuyor artık...Tekrar kendi dünyama dönüyorum,dönmek istiyorum...Sıkılıyorum,bunalıyorum,çok üzülüyorum...Üzülüyoruz!
Hayal abla dediğin gibi perşembelere olumlu düşünce göndermeye odaklanacağım bende... |