Alıntı:
özlem Nickli Üyeden Alıntı
insanların başlarına gelen kötü şeylerden düşünce tarzları ve kullandıkları kelimlerin çok etkili olduğunu bugün bir örnekle daha iyi anlamış oldum(allahım cümlenin uzunluğuna bak ya) aynı işyerinde çalıştığım şahıs bu.herzaman der buranın şamar oğlanı benim diye.sanki öyle dedikçe tüm hatalar onu buluyor.o kadar inandırmış ki kendini ve öyle alışmış ki azar işitmeye.bugün yine azar işitti mesela parçalara bölündü karşımızda haklı olsada sesini çıkaramadı.işyerinde herkes onunla uğraşıyor.bilinçaltı istediklerini veriyor taşları bir bir yoluna diziyor dusun |
özlemcim bak ne güzel sölemişsin, bu arkdş böle deikçe bütün sorunlar onu buluuyo,
bilinçaltını bu şekilde yönlendirio.ama sen mutlu oluşunu burda bizlerle paylaşıosun.
baksana elinden gelse göbek atıcan mutluluktan.senin adına seviniorum.
pek fazla paylaşımda bulunamıorum ben ama çoğu arkdş gibi seninde deişimini takip ediyorum.
diyeceim şu ki; sen bu arkdşan hemen yakınındasın, belki birazcıkta olsa yardımın dokunur,
bilgilerinle konusmanla,destek olursun belki.tabi senin için bu mümkünse.bunu nie söleme gereği duydumu açıklıyım; bi parçada olsa eski beni o arkdşta gördüm, bu yüzzden sanırım...