Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2008, 09:43 AM   #76 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

Özlem ve Ersin yazdıklarınızı okudum.Bizim toplumumuza öylesine yerleşmiş olumsuz kalıplar varki eğer dikkatetmezsek biziçok etkiliyorlar.Mesla benim bi komşum var hep paranın gözü kör olsun der acayip para sıkıntısı çrkiyordu bende ona her seferinde öyledeme diye söyleniyordum .Sonunda kara verdi bidaha o sözü kullanmadı ve oğlu işe girdi şimdi parası var.Dua ederkende dileklerinizi olumlu cümlelerle dileyin .Mesala Allahım beni kötülüklerden koru yerine Allahım bna iyilik ver diyin .Kendinizi nasıl hisederseniz öyle yaşarsınız.Kendini güçlü kuvvetli hissedin öyle olursunuz.Kendinizi işe yaramaz hissedin işe yaramaz olursunuz.Çekimlerinizi doğru yapın .Ben hayatımın hiç bir döneminde kendimi güçsüz hissetmedim hep bir çıkış yolu bulacağımı bildim ve buldum.Kendinize güvenin olumlu düşünün ve hayata iyi gözle bakın.Siz gençlere güveniyoruz.Bu sitede öğrendiklerimi sizlerin yaşlarında öğrenmişolmayı çok isterdim.Sizler çok şanslısınız Burada öğrendiklerimi uygulayarak çocuklarımı yetiştire bilirdim.Ama gende geç sayılmaz hayatın farkına varmak güzel.