anne kız muhteşemsiniz bence yaa.valla özeniyorum hee benim annemle aramızda böyle diyalogların olması zor.zira kendisi netten anlamaz bir yere girip birşeyde yazamaz.sadece onun şuan ki durumunu düzeltmeye çalışıyorum insanlara karşı biraz daha hoşgörülü olsa,biraz daha minnettar, elinden gitmesin diye gereksiz şeylere bu kadar sıkı sıkı yapışmasa.eskiden bu biraz içime kapanık halimden annemi suçlardım.çünkü biraz bizi uysal çocuklar olarak yetiştirmeye çalıştı.aman yapma aman etme millet ne der o ne der bu ne der.küçükken bana sadece sessiz kaldığımda veya herşeye onay verdiğimde sevileceğimi aşılamış sanırım.ee biraz da teyzeme bizi ezdirmişliği var.bir aralar böyle düşünür düşünür gıcık olurdum ona.ama bu siteyle tanışmadan evvel aştım biraz bu sorunumu.sonuçta o etkilemiş olabilir ama düzeltmek benim elimde.şu aralarda Allahıma bin şükür baya iyiyim hele akşamları sanki içimde bir cem yılmaz var.olmadık şeylerden komik durumlar senaryolar üretip ablamıda kendime dahil edip katıla katıla gülüyorum
ve bırakın kendi hakkımı başkasının hakkı yendiği durumlarda bile müdahale edesim geliyor.şimdilik kendi açımdan bana dışardan bir saldırı gelmedi mutlu olmanın ve başkalarının da mutlu olmasını gönülden istediğimdendir.sevmediklerime bile mutluluk diliyorum çünkü biliyorum ki bu dilek bana 10 katı geri dönüyor
Sycorox sana katılıyorum iyi ki bu siteyi bulmuşuz insanları ne kadar sevecen,kimse kimseyi yargılama kaygısında değil seviyorum hepinizi yaa
bu arada boşver canım o arkadaşını senin yapıcı eleştirini anlayamıyorsa seni tanımıyor ve senin dostun değil