Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2008, 11:23 AM   #193 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt Bir el atın arkadaşlar

Benden bir geç günaydın arkadaşlar hepimize,
Hala güne geç başlıyorum vaktinde iş yerinde olamıyorum dün çok güzel bir gün geçirdim neredeyse herşey çok yolunda gitti... Herşeyin bence en iyisi en zahmetsizi benimdi en güzel park yerinden başlayarak devam etti dün çok güzel bir tat bıraktı bende...
Sevgili Shamanic yazısını okudum ve çok etkilendim "Nasıl Hizmet Edebilirim" i dün bir kaç sefer tekrar ettim ve bu kelime beni çok düşündürdü. Nasıl Hizmet edebilirim. Belki abarttığımı düşübelirsiniz ama bende şimşek etkisi yarattı bu cümle belki çok kısa ama etkisi yüksek... Hep nasıl rahat edebilirime o kadar endekslemişim ki kendimi yani hizmet etmek değil nasıl hizmet görebilirime o kadar çok yoğunlaşmışım sonuç hizmet sektörü benden kaçmış ben her şeyi bir başıma yapar olmuşum...
Gelelim yardım talebime
Ben yeni bir otomobil istiyorum ve Sevgili Shamanic tarafından anlatılanları uygulamak istiyorum...
Yeni bir otomobil istiyorum...
Ben 2004 Model (Neden) Metalik Gri Honda CRV bir arabayı almaya niyet ettim.Bunu veya daha iyisini kabul ediyorum dedim.
Lütfen bunu veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla teşekkür ederim teşükkür ederim dedim...
Bir oto galeride bu otomobili denedim... Fiyatını öğrendim.
Gelelim şimdi havuz problemine öğrenciykende bir türlü içinden çıkamazdım...
Şimdi ben kendi otomobilimi sattığımda aradaki fark büyük bundan sonraki işlemim ne olmalı yada bukadarı yeterlimi ?
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla