Canım Özlemciğim, biz kızımla,önce secretla başladık değişmeye , karar verince sanki kendimizi bir kapıyı aralayıp içinde içinde bisürü kapının olduğu bir koridorda bulduk.Sonra tek tek kapıları denemeye karar verdik.Şimdi ikimizde geçen seneye göre farklı insanlarız.Ben kendimi çok güçlü sanırdım ama bazı denemelerde kendimi yalnız olduğum için güçlü olmak zorunda hissetiğim ortaya çıkıyor .Bu sitede ekndini geliştirme bölümlerindeki tekniklerde bende kendimi yeniden keşfediyorum.Daha önce kişisel gelişim kitaplarını okumaktanpek hoşlanmazdım ama şimdi ne çok şey kaçırdığımı görüyorum.Senin kendini değiştirmen bile çevrene çok faydası olacktır.Sakın vazgeçme , benim anneme bile olumlama yaparken olumsuzu düşünmekten vazgeçti.Bizlere dua ederken artık olumlu cümleler kullanıyor.Sende çevrene olumlamalarla başla anlatmaya insanların şurada bizlerin konuştuklarını hemen kavramaları zor görünüyor sanki hayalmiş gibi bakıyorlar ama zaman geçtikçe sende devam edersen alışıyorlar.Benim annem uzun süredir bana dua etmiyordu ama geçen gün hastanede bana işin güçün rast gitsindedi.Her şey zamanla isteyerek, gayret ederekve sevgiile herşey hallolur.Canım abla demen benim hoşuma gider .Artık abla olacak hata teyze bile denebilir yaşlardayız.Hayatımda bikere yaş konusunda sıkıntı yaşadım oda kendi yapamadıklarımla ilgili idi.Artık kim nederse desin yeterki sevgiyle desin.Allah hepinizin yolunu aydınlık etsin .Bu ülkenin sizler gibi aydınlık gençlere çok ihtiyacı var.Işığınız bol olsun.