Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :) sevgili angel
evliliği sürdürmek kolay bir iş değil, ve her babayiğidin başaracağı bir şeyde değil..ama devamlı şüphe içinde yaşamakta, sana zarar veriyor gördüğüm kadarıyla..biraz olayların dışına çıkıp, kendinizi dışarıdan seyretmeye çalış, bazen ormanın içinde ağaçları göremeyebiliyoruz..sakin bir şekilde düşünmeye çalış..evliliğinize yabancının gözleriyle bakmaya çalış..hem senin, hemde eşinin, yaptıklarının nedenlerine inmeye çalış..mümkünse bir aile danışmanına git..yardım al..biz zaten buradayız..
sana üç kere mesaj yazdım..üçünüde sildim..bekara karı boşamak kolay ya..banada adam boşamak çok kolay..ama marifet orta yolu bulup geçinmek..gerçekten ama gerçekten yürümüyorsa sonlandırılmalı bir evlilik..anladığım kadarıyla eşini seviyorsun..arada senin sevgin olduğu için, boşasan bile aklın onda ve onun yaptıklarında olacak..en iyisi sen biraz sakin bir şekilde dur bakalım..ayrıca lütfen söylemlerini değiştir..evliliğine bakış açını daraltma..mutlaka güzel yanıda vardır..
daha çok konuşucaz...geçen seferki gibi ce, eee deyip gitme bu sefer, bakarsın çözüm buluruz..bakış açıları geliştirirsin..neden olmasın.. tekrar geldiğin için saygılı sevgiler.. |