Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
murat aklim cikiyor odum patliyor ya sana negatif bir harfin sesi ulastiysa diye; sorun hidir degil. sorun kitap degil.sorun yok aslinda. rahat ol. istedigin gibi davranmaktan, yazmaktan, dusunmekten ve ifadeden asla cekinme..hele hele bana hiiiiiiic aldirma.. o kadar disindaki gorunenden konu, ondan rahat ol. rahat uyu.guzel ruyalar gor.allahraatlik versin. en samimi iyilik dileklerimle sana. hidiri da sevmistim, nolur daha fazla anlatmak zorunda kalmiyim. sadece hicbirseyin hicbirseyle ilgisi yok diyeyim , anla ve bitsin bu konudaki hircinligim. sevgiler.. |
şu ana kadar hiçbir negatif olumsuz bir şey hissetmedim lütfen rahat olun bende rahat olayım.Benim açımdan bundan daha doğal bir şey olamaz benim beğendiğim bi kitabı başkası beğenmeyebilir.Kitap tavsiye ederken biraz seçici olmak lazım-mış bende yaşayarak öğrendim.Kitabı aldım okuyorum.Bu yaşıma kadar hayatımda hiç roman bitirememiştim.Hoşlanmıyorum romanlardan bi kaç kez denedim ama bir türlü sevemedim.Bu kez bitireceğim gibi.Umarım Kroyçerle romanlarada ısınırım.Akşam güzel bir yerde okumaya başladım.Pozdnişev her çay içişinde bende içtim ama çok çay içiyo adam ya.Yazmıyo ama wc vardı herhalde trende.Ben İstanbulun ortasında bulamadım...
Bu da ben kitabım ve ellerim