Sevgili Hayal biz o sene bikaç kez gittik.Bize istenirse koruyucu anne ola bileceğimiz söylendi bizim bir arkadaşımız koruyucu anne oldu .Çocuklar yine kurumda kalıyor ama koruyucu anneye bi gurup çocuk veriliyor ve o çocuklarla zaman geçirilyor.Benim çocukların okulunda hiç unutamadığım bi türkçe öğretmenleri vardı kulakları çınlasın Hatice hanım o bir gün okulda bir çocuğa sarılıp sarılıp öpüyor.Bütün öğrecilerini sever ama ona bir başka sarılıyordu.Ne yiğeninmi dediğimde hadi cennetim sen sınıfına dedi .Bana onun yuvadan gelen bir çocuk olduğunu ve okulda ders aralarında onu öpüp kokladğını anlattı.Daha sonralarıda koruyucu anne olduğunu anlattı.Bizim okulda başlatığımız olay bir çok koruyucu anne yarattı.Ayrıca çocularıda çok etkiledi.Bizim okulun çocuklarının yuvada kardeşleri oldu.Türkçe öğretmenleri yuva arkadşları ilemektuplaşmalarını sağladı.Evimiz müsait olmaya bilir ama kendimiz müsait olabiliriz .Biz kızımla koruyucu anne olmayı düşünüyoruz.Denize bir kaç deniz yıldızı atmak için.