Ynt: melankolinin günleri..... sevgili melankoli..ay ablam kaç gündür söliycem..seni kırmakta istemiyorum..ama bak buradaki nickine..sen hep bu sözleri seçiyorsan, aynı durumu yaşamak için hayatına çağırıyorsun..değiştir balım şunu..mutlaka seni hayata motive edecek bir nick vardır..onlarsızda yeteri kadar melankoliğiz zaten..bak ben ne yazacaktım..neler yazmaya başladım..
zaman zaman senin bu günkü durumunda oluyoruz hepimiz..mesela bende bu gün kendimi o, la, la hissediyorum..kalktım bir duş aldım..şimdi değerli taşlar fuarına gidicem..evde durmuycam..önce güzel bir olumlamalar yaptım..hatta bu gün itibariyle yalanlar söylemeye başladım kendime..ama çok kısa zamanda bu gün söylediğim yalanlar hayatımın gerçekleri olacak..biliyorum..sende öyle yap..bu gün izmirde hava çok güzel..ve yeni başlangıçlar yapmak için en ideal günlerden biri..tam siteye mesaj yazıyordum..elektrikler gitti..önce bir an sinirlendim..sonrada kalktım..saksılarıma reyhan diktim..çarliston biber diktim..geçen yıl bir avuç biber verdiler ama olsun..yeşilliği yeter..fuardan dönerken domates ve salatalık tohumu alıcam.., geçen yıl diktiğim güllerim neşelenmiş..yakında mis kokulu güllerimde açar..kendine sevinecek, yeni bir şeyler bul..mutlaka vardır.. |