29-03-2008, 01:37 PM
|
#89 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım Özlemciğim, biz kızımla,önce secretla başladık değişmeye , karar verince sanki kendimizi bir kapıyı aralayıp içinde içinde bisürü kapının olduğu bir koridorda bulduk.Sonra tek tek kapıları denemeye karar verdik.Şimdi ikimizde geçen seneye göre farklı insanlarız.Ben kendimi çok güçlü sanırdım ama bazı denemelerde kendimi yalnız olduğum için güçlü olmak zorunda hissetiğim ortaya çıkıyor .Bu sitede ekndini geliştirme bölümlerindeki tekniklerde bende kendimi yeniden keşfediyorum.Daha önce kişisel gelişim kitaplarını okumaktanpek hoşlanmazdım ama şimdi ne çok şey kaçırdığımı görüyorum.Senin kendini değiştirmen bile çevrene çok faydası olacktır.Sakın vazgeçme , benim anneme bile olumlama yaparken olumsuzu düşünmekten vazgeçti.Bizlere dua ederken artık olumlu cümleler kullanıyor.Sende çevrene olumlamalarla başla anlatmaya insanların şurada bizlerin konuştuklarını hemen kavramaları zor görünüyor sanki hayalmiş gibi bakıyorlar ama zaman geçtikçe sende devam edersen alışıyorlar.Benim annem uzun süredir bana dua etmiyordu ama geçen gün hastanede bana işin güçün rast gitsindedi.Her şey zamanla isteyerek, gayret ederekve sevgiile herşey hallolur.Canım abla demen benim hoşuma gider .Artık abla olacak hata teyze bile denebilir yaşlardayız.Hayatımda bikere yaş konusunda sıkıntı yaşadım oda kendi yapamadıklarımla ilgili idi.Artık kim nederse desin yeterki sevgiyle desin.Allah hepinizin yolunu aydınlık etsin .Bu ülkenin sizler gibi aydınlık gençlere çok ihtiyacı var.Işığınız bol olsun. | Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Valla özlemcim anneannem gibi,inatçı ve olumsuzluk abidesi kadın düzelmeye başladıysa,senin anneciğinde düzelir bence...Ona biraz zaman tanı ve bildiğin herşeyi sakin ve aklına yatacak bir şekilde anlat...Dediğimiz gibi internete alıştırabilirsen daha çok etkisi oluyor...Çünkü ben anneme bu siteyi,bilgileri fln anlatınca masal gibi dinliyordu...Girince anladı herşeyi...Mesela anında eft,deep peat,sedona kitaplarını aldı:),beni para harcamaktan kurtardı:))))
Daha önce ben,onun olumsuz taraflarının nelerden ötürü geldiğini ona anlatmaya çalışırken,o bana karşı çıkıyordu ama şimdi bakıyorum kendi görüyor anlıyor...Neden öyle söylediğimin farkında artık...
Bize muhteşemsiniz,demişsin çok teşekkür ederim ...Sende öylesin,bu siteye çok güzel enerji getirdin...Yeni günlükleri okuyorum,açıkçası sizler adına heyecanlanıyorum...
*Ayrıca sana bu mesajı dünden beri yazmaya uğraşıyorum,ya uykum geldi,ya mesaj gitmedi,ama inatçı ben gönderiyorum sonunda... | Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
anneleeeeeeeeeeer ah anneler..
geçtiğimiz yıllarda, evde bir tane bilgisayar var oğluma ait..ama ilgimi çekiyor..aradığım bazı şeyler olduğunda oğluma söylüyorum..o, indiriyor, yazıcıdan çıkarıyor..bir çok bilgi ama, bir çoğuda işime yaramıyor..kağıt israfı, vakit israfı..olmuyor. kağıt ve vakit israf edildikçe.arap karısı gibi söyleniyorum kendime....oğlum anne bunu böyle yapacağımıza..sen kendin gir ara dedi.. öğretti lazım olan herşeyi..indirdim bir konu..e, nereye cennete gitti bu konu başladım bilgisayarı kurcalamaya..ana oda ne..bugün bul deseniz bulamayacağım biyerlere girmişim oğlanın pc de..hey yarabbim ben napayım..hemende anlar..akşam geldi..buna biz başka çözüm bulalım dedim..sonra kendi bilgisayarım oluncaya kadar onsuz oturmadım pc ye..birlikte oturduk ve baktık..annen..belki bundan çekiniyor olabilir..amaaaaaaaaaaaa bir kere otursun başına ve keyfini çıkarmayı öğrensin..bak sana fırsat veriyormu..ona selamlarımı söyle..buyursun gelsin.. | hepinize çok teşekkür ederim.annemle yakından ilgilendiğiniz için bilse eminim çok şaşırırdı.genelde kimseye güvenmez yapılan iyilikler altında hep bişey arar şuan yatakta yatıyor belini incitti.dün akşam hazır yatakta kaçamaz diye ona birkaç olumlama yaptırdım.baktım söylediklerim komik geliyor hem söylüyor hem gülüyor.dedim kızım doğru yoldasın bu sabah ben işe gitmeden önce uyanmıştı.ağrısı olmasına rağmen yine de gülüyordu işe yarıyıcak sanırım.hele bir ayağa kalksın ben ona neler neler öğreticem daha |
| |