Hem de Çok Acayip Son günlerde o kadar çok kabus görüyorum ki. İşin garip tarafı bu kabusları daha önce de görüyor olmama rağmen şimdi iyice berraklaşmış olması. Adeta film gibi izliyorum. Ama sabaha çok az şey kalıyor aklımda. Onlarda en korkunç ve etkileyici olanlar. En azından bu sevindirici. Rüya görüpte hatırlayamamanın verdiği sıkıntıyı çektim yıllarca. Korku dolu yıllar. Ama en azaından şimdi neden korktuğumu görüyorum. Hepsi de saçma sapan şeyler. Kafamı ne kadar takıyorum bunu anlıyorum. Hayalimde o kadar paranoyak şeyler kuruyormuşum demek. Hepsi de olmasından korktuğum veya saçma sapan şeyleri büyütüp kafamda kurduğum şeyler. Mesela geçen gün füzelerin, mermilerin içinde büyük bir kaos ve çığlıklar, insanlar saklanıyor ve mermi toplamakla meşgulüz. O kadar korkunç ki. Fakat uyanınca rahatlayıp sıradakiiii diye yeni kabusa yatıyorum adeta:)) Bir Holewood filmi çıkar aslında.
Daha sonra askerlikte çektiğim sıkıntıların bilinçaltındaki yansımasını gördüm. Koskoca bir koridor ve yüzlerce asker, korkunç insanlar, ilginç kareler vs. vs. Aslında bir nevi hatyırlamak da çok güzel çünkü korktuğum şeyi biliyorum. Ama daha çok rüya (kabus) görüyorum. Kalktığımda not almadığımdan sonrası zaman içinde kare kare aklıma geliyor. İnşallah korku ve saçma sapan düşüncelerimden kurtulurum. Telkinler için Atakan beye çok teşekkürlerimi sunuyoırum.. |