Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? merhabalar
telkinlerin devamlı dinlenmesi gerektiği söyleniyor ama gerçekleşmesi için bir araya bir boşluğa ihtiyaç yokmu sizce .çünkü şöyle bir hikaye okumuştum.çocuğun bir tanesi telekinezi yoluyla suyu hareket ettirmek istiyor ve ama olmuyor o sırada telefon çalıyor ve çocuk sinirlenip telefona gidiyor ve döndüğünde su tastan dışarıya taşmış bir halde görüyor ve başarılı olduğunu anlıyor.bu olay sonra şu şekilde kaydediliyor olmasını istediğin düşünceye yoğunlaştıktan sonra gerçekleşmesi için serbest bırakmak olarak adlandırılıyor.kendi deneyimimden anlatayım ben nil gün hanımın chakra cd sini dinlerken (subliminal) aralıksız dinlediğim zaman hiç birşey olmuyordu bazen yorgunken dinleyemediğimde ertesi gün vücudumda enerjileri hissedebiliyordum o bir günlük arada .daha sonra bazı zamanlar bilinçli olarak bir gün dinliyordum bir gün dinlemiyordum boşluklarda kesinlikle etkisini görüyordum.bu cdleri 2-3 sene dinledim bir ara 3-4 ay kadar dinleyemedim o sıradaki boşlukta okadar arttıki etkileri şuna inandım serbest bırakmak gerek bazen etkileri almak için.1 aydır filan dinliyorum. daha önce yazdım durgunluk olduğunu hala devam ediyor acaba 1 hafta kadar ara versem serbest bıraksam nasıl olur.
teşekkürler |