Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 01:58 AM   #147 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Bugün kuzenim, eşi ve minik oğluşları bizi ziyarete geldiler.Aslında damadımız askere gidiyor ve vedalaşmaya geldi. Ne güzel bir adet askere giden kişinin sevdiklerini, yakınlarını dolaşıp vedalaşması aslında veda çok doğru bir kelime olmadı ama. Neyse işte hayırlısıyla 6 ay askerlik yapacak ve dönecek inşallah. Ama kuzenim iki gözü iki çeşme ağlıyor, o ağlıyor diye çocukta ağlıyor. Evliyken askere gitmek, ayrılmak çok zor. Bizde yaşadık bunları ve ben onları yolcu ederken eşimle beni düşündüm. Ne kadar zor gelmişti ve ne kadar uzun sürmüştü. İki kişi askerlik yapmıştık. Kendime bir tane şafak defteri yapmıştım günleri hatta saatleri sayıyordum. Benim bir avantajım vardı onlara göre çocuklar yoktu. Kuzenim birde oğlu için üzülüyor daha çok minik, benim kızlardan iki gün küçük ve babaya çok düşkün bir çocuk. Valla ben herkese söylüyorum askerlik bitmeden evlenmeyin. Bakın ben yaşadım çok zor diyorum, beni kimse uyarmamıştı :))
Allah bütün askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin.... 96