Ynt: siyah inciler Sabah kalktığımda benzer şeyleri bende yapıyorum sanırım bunun çocuklar üzerinde de bir yansıması var daha az nazlanarak kalkıyorlar bir çok davranışları eskisine göre daha problemsiz ya büyüyorlar yada ben herşeyi hayra yoruyorum...
Sevgili Shamanic benim de ağaçlarım var ve onlar daha çok küçükler ve onlarda çocuklar gibi büyüdüklerini görmek mutluluk veriyor birazda benim gibiler kendilerini soldurduklarında cinslerinin ve güçlerinin ne olduğu önemli değil...
Belki yaptığım olumlamalarda bir sorun var diye düşünüyordum sanırım sorun olumlamalarda değil benim iç sesmde benim kendimi sabote etmemde için için bazı şeyleri haketmediğimi düşünüyorum... Ben kendikendimi cezalandırıyorum ben kendimi ayağımdan kendimi bağlıyor sonrada imdat kurtarın beni diyorum... Nasıl böyle hissedebiliyorum kendimi bu noktaya nasıl getirebiliyorum hayret... Bu ruh halinden çıkabilmek için bu işin nasıl işlediğini çözmek lazım, kendimle geçmişte ve bu günde nasıl konuştuğumu çözmem lazım. Hepimize iyi bir gün diliyorum... |