Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 01:28 PM   #205 (permalink)
ZEYNEPAYY
Üsteğmen

Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

herkese günaydıııııııın saat yenilendi benm biyolocik saat şaştı tersim döndü imdaaaaaaaaat:))
Siyah benm bi kaç ay önce kaçan çok şirin geveze beni gördüğü zaman avaz avaz bağıran bi muhabbet kuşum vardı
Onun kıymetini şimdi bu uyanmakta zorlandığım sabahlarda anlıyorum şaşkın yatağımın kenarında burnuma iki karış uzaklıkta günün ilk ışığını aldığında tabi beni görüyodu uyuz avazı çıktığı kadar bağırıyodu bu sefer ben ona bağırıyodum suuuuus annemde öbür taraftan suuus sabahın köründe bağırma diye bölece yataktan zıpkın gibi uyanıyodum ama sonra onun mavi beyaz tüylerinden yakalıyodum öpüyodum seviyodum hain kuş mengene gibi ısırıyodu parmaklarımı:))
özledim bee:)
eve kapıdan girer girmez sesimi duyunca onunla kavgalarımı bile özledim car car:))
sana tavsiyem bir canlı al eve bir kedi yada kuş bi farklı canlı olsun iştee:))
evlenince ilk işim bi yavru köpek bi kuş bi kedi alıcam ...Şİmanic ne güzel yazmışsın cınım:)
e siyah nicli arkadaş sen ne şanslısın haberin yok kardaaaaaş:))
Geçen bi kitap geldi bana çorumdan böle forumlardan tanıştığım "yağmur"nicli candan...:)
kitabın adı"Tanrı sana küsmedi"okudum çok çok güzel tavsiye ederim:)