Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 02:01 PM   #207 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Evet olumsuz cümle kuruyorum hatta olumlu bir şey ifade ederkende olumsuz cümle kuruyorum öncelikle bundan vazgeçmem gerekiyor. İkinci yaşadığım olumsuzluksa bunu yeni farkettim kendi kazanmadığım bir şeyi kendime ait görmüyorum. Herkezin kazancının kendine ait olduğunu ve bunu istediği şekilde sarfedebileceğini düşünüyorum. Sanırım bu da çekim yasasını devre dışı bırakıyor. Eşimin kazancının bana ait olmadığını düşünüyorum daha doğrusu birkaç gün öncesine kadar öyle düşünüyordum o tam tersi olduğunu söylemesine rağmen hiçbunu böyle görmedim bir kaç gün öncesine kadar. Ailemin maddi imkanları içinde benzer şeyleri düşünüyorum bana ait değil onlar kazandı istedikleri şekilde ve istedikleri çocuklarıyla paylaşmaya hakları var şeklinde... Üç yıldır maaşımda da ciddi bir düşüş yaşadım şimdi biraz toparlanmaya başladım. Çünkü üç yıldır ciddi anlamda bir iş yapmıyorum çalıştığım yerde gerçi bu sistemin getirdiği bir şey benden kaynaklanmıyor ama yine de sanırım bir şekilde bunu hak etmediğimi düşünmek beni bu noktaya getirdi...
Şu anda eşimle aramdaki bu maddi duvar kalktı...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla