Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 02:14 PM   #208 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Eskiden benimde muhabbet kuşum vardı hayvanlar hareket ettikleri zaman çok korkarım ben en çokda kedilerden buna rağmen bir muhabbet kuşumuz vardı ben evde olmadığım zaman dışarı çıkar ben eve döndüğümde kafesine girerdi her nasıl oluyorsa oluyordu sadece beni bir sefer korkuttu arkamdan gelmişti ben de bütün apartmanı aşşağı indirmiştim çığluklarla komşular saldırıya uğradığımı sanmışlardı. Hayvanları çok seviyorum sadece uzaktan tabii taşları çok seviyorum her çeşidini değerli değersiz farketmiyor bitkileri de çok seviyorum özelikle bambuları her daim yeşiller vazolar her zaman dolu... Aslında o kadar çok şeyi seviyorum ki hiç tanımadığım birinin çocuğunu pis temiz hiç farketmez karşıdan karşıya geçen bir ortaokul çocuğunu, yağmurlu Ankara'yı yanımdan geçen tanımadığım komşumu bu kadar çok şey yüreğimi ısıtırken hayattan bu kadar hayata küsmek ilginç... Çok iç karartıcı oldu aslında hoş birşeyler yazmak istemiştim...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla