Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 11:54 PM   #153 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Hayal ablam; melekmisin sen????

Yazdıkların yüzümü güldürdü ve içime su serpti. Umutcan'ı biliyorum daha günlüğünde okumuştum.Bu konuda seni taktir ediyorum. Ben acaba doğuramasaydım böyle birşey yapabilirmiydim açıkçası bilemiyorum. Tedaviye başlarken bir kere deneyeceğim olmazsa olmaz deyip başlamıştım.Biliyormusun hiç yuvadan evlat edinmeyi düşünmedim. Ama kızlar biraz büyüsün şimdi sizin yazdıklarınızdan sonra düşünüyorum. Sen ve mustang bana yol gösterdiniz.
Valla tez vakitte senin şu çingene parasını toparlıyacağım. Ablacım eşimde bende hiç ev sahibi olmayı düşünmedik bugüne kadar.Ama şimdi çocuklar için bunu düşünüyoruz. Biliyorum ki isteklerim hep gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor. Yaradan o minik melekleri bana verirken onlar için hayırlısını düşünmüştür. Duaların için çok sağol. Ben herşey için hakkımda hayırlısı diyorum. Ailem için hakkımızda hayırlısı neyse o çıksın karşımıza. İyininde hayrıma,kötününde hayrıma olduğuna inanıyorum. Yazdıklarını eşimede okudum çok teşekkür etti sana. Yarın başlıyoruz şu çingene parasını toplamaya bir ay var hıdırelleze
Ablacım herşey gönlünce olsun.. Çok çok çok sağol.
Burada olmaktan sizleri tanımaktan çok mutluyum. Yaradan iyiki yolumu sizlerle kesiştirdi.