Merhaba;Öncelikle böyle harika bir platfomda emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim. 1 nisan 2008 itibariyle sitenizle tanışmış bulunmaktayım.Önce acaba bu 1 nisan şakasımı diye düşündüm ancak kısa süre sonra anladım ki bu bir şaka değil,gerçeğin kendisiymiş 44 Bu arada ''Hangi terapiyi dinlemeliyim'' diye düşünen arkadaşlarımızın olduğunu gördüm ve ben de aynı soruyu kendime sordum.Bütün türleri dinledikten sonra ''ego güven new age'' de karar verdim.Bana kalırsa bu kararı vermek anlamında kişilerin bugüne kadarki yaşam tarzlarının etkisi büyük! Mesela ''ego güçlendirici sanat'' ı dinlediğim zaman bende herhangi bir ''uyarı'' ya da ''terapi'' anlamında bir etki uyandırmadı,aksine beni hüzünlendirdi diyebilirim.Bunun yanısıra ''ego güven new age'' i dinlediğim de büyük bir coşku ve hayata tutunma eğilimi içinde hissettim kendimi.Kısacası ne dinliyorsak dinleyelim bize hitap eden bir tarzın olması çok önemli diye düşünüyorum.Henüz bu anlamda (Müzik terapisi) yeniyim ancak uzun yıllar önce new age tarzı müzikleri bilinçsizce dinliyordum ve her dinlememde ''neden bu kadar mutlu oluyorum?'' diye düşünüyordum.Demek ki benim beyin alıcılarım ''new age'' müzikler ile doğru orantıda işliyormuş
Düşüncenin gücüne inanan bir insan olarak bu çalışmaların olumlu sonuçlarını alacağıma gönülden inanıyorum ve herşeyin aslında düşünceden ibaret olduğunu,düşüncenin maddeleşmiş dünyasında yaşadığımızın bilincindeyim...Sonsuz bir kainatta,sonsuz afiyet,huzur ve sevgi dolu gelecek ile hep birlikte olmak dileğiyle... Alper