Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2008, 03:51 PM   #155 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

dün gece hayal ablamın yazdıkları bana nasıl bir enerji verdiyse gece rüyamda hep evlerle uğraştım çok güzel evler mekanlar dolaştım durdum. Birde önüme gelenden para istedim. Ablam senin çingene parasını rüyada topladım ben.
Yok ama bugün eşime görev verdim o benim adıma iş yerindekilerden istemeye başlayacak. Ben evde kimseyi göremediğim için iş ona düşüyor.

Ben şu gri havalardan bir türlü hoşlanamadım gitti. Kaç gündür ne kadar sıkıcı hava bir yağmur yağsa sanki şu gri bulutların ardındaki güneş çıkacak ortaya. Kızlar bile güneş nerde anne diye soruyorlar. Yavrularımı şöyle bi parka götüremiyorum uzun zamandır. Her sabah kalkıp güneş arıyorlar.

Bol güneşli bir günde onların sağa sola koşmalarını seyretmek istiyorum.. azıcık şaşı oluyorum ama değer 44