Mevlana, analık yarı tanrı olmaktır,gibisinden büyük laflar etmiştir..hayata bakışımı inanılmaz degiştirdi bu çocuk,evet lerzancım insanı gerçekten acaip birşekilde güçlendiriyor bu annelik...o yanında ise başkasına ihtiyaç duymuyosun ,onca yorgunluga ,mahrumiyete ragmen mutlusun...onun gülüşünü görmek için yapmayacagın şey yok,dünyanın öbür ucuna da gidersin...şimdi sırf o arabalara meraklı seviyor falan diye kendime bi araba almak istiyorum,hayatım boyunca arabalara dönüp bakmadım bile oysa..bu züğürtlükle nası olcaksa artık .onun sana nasıl ihtiyacı ve sevgisi oldugunu gördükçe hayata baglanıyor insan,istese de takamaz oluyo bazı saçmalıkları...bu hormonlarla da ilgiliymiş biraz...bazıları çocuk delisi olur ,asla öyle degilim ona sadece emanet gözüyle bakarım,onuniçin pamuklara sarışım...birşey beklemem,kendi hayatını kurar her canlı bir zaman sonra....
Bi haberde kadının tam 17 çocugu var,gerçekten amerikada..adam başka çocuk istemiyorum deyince kadın boşanıyor ve yeniden evlenip o adamdan da çocuk sahibi oluyo...böyle çocugu deli gibi sevenler var..tabi bu aile yardımlarla geçiniyormuş...
KOrkunç üye bööööö,hiç de korkunç degilsin,niye evleniyosunuz demiştin..insanların çogu çocuk sahibi olmak için evlenir...ama bazen toplumda prestij saglamak veya erkekse mesela evişini falan yapamadıgı için evlenen de var..yani yalnız yaşayamaz kimisi,kalabalık sever..
Etternacım çok zor gelen yanları agır tarafları da var,bazen düşünürüm çocuk olmasaydı bunu bunu yapabilrdim diye...sonra vazgecerim bu isteklerden onu koklayınca...