Alıntı:
Çiğdem Çelikbudak Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar derin düşünmemiştim aslına bakarsanız. ben telepati kurmaya çalışırken bunu yüzyüze değil hislerle duyumsatmak istemiştim... Yüzyüze olmaya cesaret edemediğimden. buradaki amacım eğerki onu benden kaçıran nedenleri ortadan kaldırır kendimi ifade edebilirsem aramızdaki paylaşımlar kaldıgı yerden devam edebilir diye düşündüm... Hakkımda benim hiç müdahalem olmadan zaten olumlu düşünceleri ve bir yakınlaşma zaten sözkonusuydu sonradan bozuldu. Ben bundan cok sonra çekim yasasını vb. okuyup geliştirdim. Bunlarda hayatıma tesadüfen giren kaynaklar oldu zaten.. Yoksa büyücülük yapar gibi gözüme kestirdiğim bir insanı etkileme işi değil benimkisi.. Ama yazdıklarınız çok derin şeyler ve açıkcası yanlış yolda oldugum için hem çok üzüldüm hem de kendimden utandım.. Neyseki yolun başında uyardınız beni.. Bu konuda gerçekten teşekkür ederim. Böyle bir siteye üye olmakla çok iyi yapmışım.
İnsanoğlu bazen mutsuz olunca farklı yollara, arayışlara düşüyo. Bencilce duyguları o kadar ön planda oluyor ki bunun başkaları için sonuçlarını kestiremiyor. Uyarınız için tekrar teşekkürler... |
üzülme ve utanma..önemli olan yanlışı fark edebilmen..telepatinin ne işlere yarayabileceğini öğrendiğimiz zaman, herşey çok kolay geliyor, ötesini berisini düşünmeden hareket ediyoruz..hayata sadece kendi panceremizden bakmak, insan doğasında var, ama kendimizi geliştirdikçe,yaşadığımız ve yaşamak istediğimiz her şeye değişik perspektiflerden bakmayı öğreniyoruz.. ne mutlu sana ki açık yürekle sorup öğrenmeye çalıştın, ve kısa zamanda hatalı bakış açın olduğunu fark ettin..en muhteşemi ise bunu çok naif ve çok güzel bir şekilde kabul ettin..seni tebrik ederim..bundan sonrada soracakların olduğunda aynı tutumu benimseyip açık yürekle sor ne varsa, sakın ya yine hatalıysa diye çekinme, olurmu sonuçta hepimiz buraya farkındalıklarımızı geliştirmek için toplandık ve birbirimize bu yüzden yardım etmeye çalışıyoruz..bu kadar açık gönüllü ve saf niyetli olduğun için saygılı sevgiler