Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 04:54 PM   #7 (permalink)
Goldragoon

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Goldragoon is an unknown quantity at this point
Standart Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya

ben çabuk sinirlenir, çabuk sakinleşirim ve sinirlerime hakim olmayı iyi bilirim. bir aralar rüyamda gördüğüm şeylerden korkar kaçar yada sinirlenir onları dövmeye giderdim (bazen tepkilerim değişir böyle) işim bitince yarı lusid den luside geçerdim ve genelde uyanmak isterdim ve uyanırdım elbette. şu ana kadar lusid sırasında başarısız olduğum ve garip gelen olaylara bakılırsa bikaç kere uyanacağım dedim ve uyanamadım kendimi yatağımda buldum (rüyamda) ve tabiki kendimi zorlayarak uyandım... bide ben lusid sırasında dışarıyı görmeye başlamıştım (astraldeymiş gibi ama böyle 2 ayrı beyinmiş gibi oluyorum. tıpkı gözün açıkken hayal edermiş gibi (ben aynı anda 2-3 şeyi düşünmeye çalışıyorum ve galiba 2 şeyi düşünmeyi genellikle başarıyorum, rekorum 9 şey ve 7 sini tamamen hatırlamıştım )) ve bir seferinde bir yaratık gördüm sinirlendim erkeksen dedim uyandım 3-4 sn içinde ve haliyle göremiyordum bide ben ne kadar denersem deneyim astrale çıkamıyorum
Not:kendi deneyimlerimce lusid için en iyi yöntem sabit bişiyler yapın (örneğin aklınıza geldikçe sağ elinizle sol elinizin içine dokunun ve uyanığım deyin)
o astraldeki yaratıklar içinse şunu söyleyebilirim, ben bazen rüyamda abdest bozdurmaya geldiklerinde yağma yok diyorum ve kendimi sıkıyorum (ama rüya sırasında bedenimide kontrol edebiliyorum)
işin aslında fazla cesur ve fazla korkağım... galiba bunlar sayesinde beynim her an bişeyler düşünmeme sebeb oluyor
bu arada lusidden bıktım ve kabus görmekten korkup kabus gördüğümde karşı saldırıya geçiyorum normal rüyaları göremez oldum... eskiden rüya tabirine bakınca Allah korusun der ağlardım şimdiyse hakiki rüya göremiyorum veya hatırlayamıyorum deyip ağlıyorum
Goldragoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla