Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 05:05 PM   #8 (permalink)
Goldragoon

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Goldragoon is an unknown quantity at this point
Standart Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya

(bu arada ben hepsini kendimce söylüyorum haberiniz olsun)
bu arada ekleyim lusidde kalmanın (uyanmamanın) kendimce "ben nefes alıyorum rüyadayım ve devam edeceğim" demek (daha doğrusu bunu kavrayıp uyurken hatırlamak)
rüyada ben bunu neden yapamıyorum demek yerinede "bu benim rüyam ve ben kontrol ederim ve bu benim istediğim veya isteyeceğim şekilde olacak" demek yapmak istediklerinizi uyanmadan kontrol etmenizi kolaylaştıracaktır.
Aklınıza bunlar filimlerdeki sihirli sözler gibi gelmesin kendinizce kendinizi kavrayın. O anki isteklerinizi cümlelerinizi kavrayın ve biraz sabırlı olun hatta rahatlayın ki sabıra gerek kalmasın. sabır birşeyde tepki vermek istemenize karşı kendinizi düşüncelerinizde bile dizginleyebilmektir. geriye kalan şeyler ise soğuk kanlılık, kendini kandırmak veya pişkinlik vari şeylerdir.
farkedemediğim hatalarım olduysa affedin. yeniden yeniden mesajlarımı gözden geçiriyor gerek varsa gönderiyorum. bunlara gerek var kanımca... sadece gerçekten anlamaya çalışın kendinizce (matematikteki problemlerle karıştırmayın tamamen tartın ki hatırlamasanızda iz bıraksın)
alıntı felan yapmayın ve nick imi bile kullanmayın utanır rahatsız olurum felan. huyum buna yatkın işte
Goldragoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla