Ynt: Dalgalanma Hissi tekrar merhaba,
şuanda kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum ve kendime güvenim arttı.daha dik duruyorum ve daha güçlüyüm.dünki ağlamaklı halimden beri neler değiştiğini söyliyim:
önce hayalayazın yazdıkları sonra da shamanicin "ama kişi bile bile kendine olumsuz telkinde nasıl bulunur..
kelimelerin sihirli gücünü bildikten sonra tekrar aynı hatayı nasıl yapar.." sözleri kendime gelmemi sağladı.(hatta tekrar tekrar yazılarınızı okuyup kendimi motive ediyorum arada:) dün önce yarım saat yürüyüs yaptım buarada telkinleri 24 saat nerdiyse dinliyorum.erkek arkım askerde zaten pek gezmeme izin vermiyo, o yüzden zamanımı en iyi şekilde değerlendirebiliyorum:) buarada dünkü yazımdan da anlayacağınız üzere çok umutsuzdum ve herkeste işe yarasa bile bende yaramaz die düşünüodum ama şuan çok inançlıyım.artık telkinler mi, sizin sözleriniz mi, olumlu içsel konuşmaları yapabilicek gücü ve güveni bulmam mı bilmiorum ama bunalrın hepsinin birleşimi galiba.aynaya bakıp cümleleri söylerken kendimden o kadar emin ve inançlı söyleyebildim ki anlatamam...tek kelimeyle teşekkürler.inş mutluluklarımız daim olur:) |