Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Ben sitenizi facebook tan öğrendim. Haklısınız bazı şeyler süreç gerektiriyor. Ancak niye yalan söyleyeyim ben böylesine öenmli insanlık için faydalı bilgilerin ve deneyimlerin hemen herkese yayılmasını isteyen yanım kadar aman kimse duymasın şeklinde garip bir histe taşıdığımı farkettim bugün. Duyulmasını tanınmasını faydalanılmasını okadar çok istedim ki kime nasıl yazsam nasıl anlatsam herkese duyursam diye heyecanla geçirdim günümü. Ama aynı şekilde aman boşver bukadar kişi yeteriz bir süre bözyle kalsın yoksa suyunu çıkarırlar bunun da demeden edemedim işte :(
Çünkü biliyorum ki her yeni yayılan şeyin suyu çıkıyor ticari kaygılar sayesinde olmadık boyutlara ulaşıyor. İlgilenmeye kalkanda ciddiye almıyor gerekeni yapmıyor ve sonrada çıkıp işe yaramıyor safsatasıyla ortalıkta bilgi kirliliğine yol açıyor.
Üstelik yine çok hassas bir durum var ki 25. kare de olduğu gibi bunda da art niyetli olanların kullanımına çok elverişli bir zemin ve zaman içindeyiz. vardır ve olacaktır bu tarz kişiler. Sayımız arttıkcada malesef şeytanlığa kullanımı daha da hızla artacaktır gibi bir düşünce taşımadan edemiyorum...
Bu yüzden de henüz facebook ta ki sitenize de üye olmadım:) ama nereye kadar... Bu düşüncemde egoistce davranıyorsam sanıyorum ego müzikleri sayesinde bunuda yenmek mümkün olacaktır:))
Bilginizi bizlerle paylaştığımız için tekrar teşekkürler Atakan.
__________________ |