Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2008, 09:44 AM   #99 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

evettt bugün 28.günüm bende ki değişimler devam ediyor.artık eskisi gibi her hareketi kendi üstüme alınıp millete öfkelenip bağırıp çağırmıyorum.böyle davranan insanların sorunlu olduğunu bile düşünmeye başladım.misal dün ofisteki kızdan yapması gereken birşey istedim.iki saat beni oyaladı bahaneler üretti.normalde çok sinirlenir birşey diyemez susar sonra alakasız yerde patlardım.ama bu sefer baya zorladım ordan olmuyorsa şurdan yap burdan yap gibi.baktım hala oyalıyor çayımı içene kadar olur heralde dedim.bir yandan da bu onun görevi yapmazsa bir daha istiycem olmazsa sokucam lafı dedim.kalktım yanına gittim baktım hazırlamış bile istediğim evrakı
ikinci olarak akşam servis eve hızlı getirdi ohhh dedim zamanım var gider hayal ablanın meditasyonunu dinlerim.eve geldim oda ne odam batmış.camın mermeri kırıktı onu değiştirmişler annem saolsun hiçbir şeyin üstünü örtmemiş makyaj malzemelerime kadar mermer tozu.önce bir sinir dalgası geçti.annemde evi savaşta kaybetmişiz gibi bir surat ifadesi takınmış çaresizlikle söylenip duruyordu 44 öfkelenmenin kimseye bir yararı yok gibiydi.normal şartlarda evi ayağa kaldırmış bildiğim tüm küfürleri zihnimde sıralamıştım.hemen geçtim odaya annemide motive ettim yaparız ederiz ne var burda iki dakikalık iş bak hem odayı silmek için bahanem oldu diye.bir güzel baştan aşağı 3 su sildim çalışma masamdaki herşeyin tek tek tozunu aldım.annem o ara perdeleri değiştirdi.aaa bir baktım içimde huzurla işi bitirmişim çayımı yudumluyorum.akşam annem benim bu halimden çok memnun olucak ki ablama sürekli özlem cellat gibi yetişti deyip durdu.cellat diyeceğine hızır deseydi daha iyi olurdu ama olsun sonuçta annemden iyi birşeyler duydum hoşuma gitti
son olarak bişey danışmak istiyorum.hani şu size bahsettiğim buranın ezikmeni vardı ya.yardım et demiştiniz bana.bende acıma yetime döner koyar d.tüne demiştim cidden öyle oldu.burdaki kıza yalaklık olsun diye beni bir kaç yerde dalgaya alıyor.dün biraz uyardım oldukça net bir şekilde.kötü biri değil belki ama şu dikkatimi çekti kız buna nasıl davranıyorsa oda bana öyle davranmaya çalışıyor sanki.hani biraz daha yüz bulsa başımdan inmez.bugün mesafeliyim ona karşı.normalde iyi niyetli dert dinleyen bir insanım ama işte millet bazen abuk sabuk oyunlara girişip aslında ona yakın arkadaş olacak insanı harcamaya çalışıyor.sizce ne yapmalıyım ???
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla