Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2008, 05:24 PM   #39 (permalink)
jaunty
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

düşündüm de az önce altını çizdim bir cümlenin..bu siteyle tanıştığım günden bu yana neleri başardım neler kazandım
neydi nerelere geldi?..
evet gerçekten neydiii nerelere geldi..
daha yolum var elbette..fakat durup neredeyim diye baktığımda bayağı bir yol katettiğimi gördüm.ve dedim en bariz etki en önemli etki hepsinin can damarı kendime güvenimde farkedilir bir artışın olmasıydı..kendime güvenim gerçekten çok arttı..kendimle ve emeği geçen herkesle bir ekipmisiz gibi gurur duyuyorum..çünki öyleyiz.. 96

şu an hayatımın dönüm noktası gibi biryerdeyim...
hareket ediyorum.12 yıldır hiç oynamamış bir taşı yerinden kaldırıyorum.işimi bırakıyorum..kapatıyorum..karar verdim..bu karar çok önemli bir aşamaydı buna cesaret bulmak ise daha önemli.kendim için..hiç bir kişi hiç bir durum hiç kimsenin yönlendirmesi değil..
ve bir planım yok çünki güçlüyüm..biliyorumki kapıları açacak gücüm var..bu yüzden huzurluyum..
anı yaşıyorum..
an kapanışın anı..
kapanış esnasında içime sinmeyen bir yığın durum var elbette..büromu devrediyorum..devrettiğim kişi içime en sinen kişi şükürler olsun.. 96
ama borçlara odaklanmamak, bir yığın borç varken varlığa odaklanmak kolay bir konu değil..karşıma çıkan insanlar, tavırları ertelemeler,alacaklarım,sorumluluklarım.vs.vs...
senelerin birikimi senelerin sorunlarını üfff deyip kapatmak buymuş diyorum..
geçmişi net görmek vay be demek,nasıl kullanıldığını görmenin hüznü..ve herşeye rağmen geçmişten bugüne, hatanla sevabınla kendini, yapabildiklerini,duruşunu takdir etmek..

ayrıca evlilik planlarımız da var..hedef bu yaz idi fakat bir şeyler oldu ertelenme durumları çıktı...bütçeyle ilgili..ne raslantı değil mi?
bugüne kadar en çok ilişkiler konusunda çalıştım,çünki en birincil gördüğüm konularımdandı..hala da çalışıyorum..
hedeflerim,sorunlarım,tıkanıklıklar ve bunlar üzerinde çalışma konusunda plan program, nereden nasıl başlanacağı ne yol izleneceği hakkında tereddütlerim var..
bu kişiye has bir çizelgedir bunu biliyorum..

eğer geçmişimdeki her üzerine eğilinmesini bekleyen konu ses çıkarabilseydi..içimdeki sesler bir toplantı salonu uğultusu gibi olurdu.
başardıklarım zaferlerim, adımlarım ve sulanması büyütülmesi bakılması gerekenler nolacak? sıradakiler ne olacak?
bu konu, plan gerektiren, istikrar gerektiren bir konu olsa gerek..hem geçmişi başarıları beslemek, hem yola devam etmek..
uğraşıyorum..
sahip olduğum en değerli şeyim farkındalığım ve bununla güçlü oluşum..
sonuçta attığım önemli ve büyük adımlarıma bakıpta kendime dediğim şey şu:

Yürü be aslanım!!!
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla