Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2008, 08:46 PM   #85 (permalink)
keops
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: Kabus Görüyor musunuz?

Alıntı:
ekinoksal Nickli Üyeden Alıntı
slm telkinleri dün gece dinledim ve sabaha kadar kabus gördüm hemde o kadar net gördümki hala tesirindeyim. bunun iyi olmasının garibime gittiğini saklayamam bana tuhaf geldi yılanlar ve yaratıklarla geçirdiğim geceden sonra aklıma şu soru geldi lütfen bunu bir itham olarak anlamayın sadece kuşku acaba fonların altında gizli olan telkinler ruhsal sağlığımızı tehlikeye sokabilirmi? yanlış telkinler le zihnimizi bulandırmak isteyen yanlış insanların tuzağı olabilir mi ?Lütfen yanlış anlamayın bu kuşkularımı açıkça ortaya koymak istiyorum çünkü bu konuyla çok yakından ilgileniyorum ve gerçekten beni enterese etti.acaba bu scriptler sağlık bakanlığından onaylı mı? yada bir denetimden geçtimi geçtiyse belgesi var mı? beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. hoşçakalın
dostum telkinler ilaç değilki sağlık bakanlığından onaylı olsun
sadece kişisel gelişim çalışması
kabus görmen bilinçaltındaki bastırdığın korkuların açığa çıkması demek
ki buda sağlıklı bir durum ve geçici bir dalgalanma hissi
telkinlerin etkisi pozitif yöndedir çünkü bizler ve bu siteye üye olan hemen hemen herkez denemiş yüksek bir çoğunluğuda değişik faydalarını görmüştür
kimi daha dik yürümüştür kimi olumsuz duygularından kurtulmuş kimi sosyalleşmiş ve daha fazlasını telkinleri dinleyenlerin yorumlarından bulabilirsin kaldı ki bu telkinler ücretsiz ve telkinler uzmanlar tarafından hazırlanmış
ve tüm dünyada kabul görmüş ve kullanılıyor
herşey titizlikle hazırlanmış için rahat olsun

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla