Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2008, 12:22 AM   #258 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
merhaba.ben yeniyim burda.yazılarınızı okudum tebrik ederim.ben de okudum secret ı.kitap bittikten sonra da dedim ki 30 yaşından sonra hayatım değişsin dedim.sonra da aklıma geldi iyi yönde değişsin dedim.yani çekim yasasını çalıştırdım.noldu biliyor musun?kitabı okuduktan yaklaşık 2 ay sonra hayatım öyle bir değişti ki ama maalesef kötü yönde.son 4 aydır çok kötü günler yaşıyorum.ama içimde yine de bir umut var.belki de iyi şeylerin başlangıcıdır diye düşünüyorum.inşallah da öyledir.iyi bir gelişme olursa yazarım size de. iyi günler dilerim coşkunuz eksik olmasın.başarılar
Merhaba,

kötü yönde dediğin ayrıntılar nedir bilmiyorum ama şu son birkaç ayda iyice emin oldum ki yaradan bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi biliyor ve bazen bize göre kötü ya da planladığımız gibi gelişmeyen şeyler uzun vadede taşilar yerine oturunca daha bir anlamlı ve faydalı oluyor. biraz sabır ve inanç gerekli diye düşünüyorum. bugün bize büyük acılar çektiren olaylar bazen bizi birşeylere hazırlamak için büyük bir ders olarak karşımıza çıkıyor. iki güzel hikaye var. kısaca aktarayım sen bir yerlerden bulursun ya da belki elinde olan biri mesajı okuyunca gönderip yardımcı olur. birinde güzel bir atı olan bir köylü var, kral bile adamın atını almak istiyor ama adam vermiyor herkes adama aptal diyor. sonra birgün lat kaçıyor herkes adama kızıyor ama o yorum yapmayın şimdilik tek bildiğimiz atım kayıp diyor vs. derken adamın atı beraberinde vahşi ve güzel atlarla geri geliyor. adamın oğlu attan düşüp ayağını kırıyor. herkes yine yorum yapıyor ama o , şimdilik tek bildiğimiz oğlumun ayağı kırık diyor. derken savaş çıkıyor. tüm genç erkekleri savaşa götürüyorlar ama adamın oğlunun ayağı kırık olduğu için almıyorlar hikaye böyle sürüp gidiyor. diğerinde ise bir adam kozadan çıkmaya çalışan kelebeğe yardım ediyor ama kelebek kozadan çıktıktan sonra uçamıyor. çünkü kozadan çıkmak için gösterdiği çaba ve çektiği eziyet aslında onun kanatlarının güçlenmesi için gerekli bir süreç.

lütfen sen de kendini kelebek gibi hisset. ve yaşadığın acı olayları kanatlarının güçlaenmesi için gerekli bir süreç olarak gör. ve olumlu ya da olumsuz yaşadığın her duruma o köylü adam gibi yaklaş olur mu?