Cevap: phantommun günlüğü Ayy yine çok mutluyum yine çok mutluyummm:)
Pardon merhaba:P
Ama çok eğleniyorummm.Hayat çok güzel.Yaşamak çok güzel.Kendimi çok seviyorum.Gerçekten ciddi ciddi sevmeye başladım.Ama bu sevgi Yaratandan ileri geliyor.O yüzden sağlıklı bir sevgi:)
Bugün yine erken kalktım ama çok geç yatabildiğim için zor kalktım ve erkenden çıkmam gerektiği için sabah rutinimi gerçekleştiremedim yogamı ve olumlamalarımı birasdan yapacağım.
Bugün stajım vardı.Ben de dün gece bazı materyaller hazırladım dersi anlatmak için.Kitaba bağlı kalmak istemedim ama kitaptaki konular ve alıştırmalar paralelinde birşeyler hazırladım.Bi de kendi özel eşyalarımdan götürdüm dersi anlatırken kullanmak için.Ve hepsi çok işe yaradı.Bir ders yerine tam 3 ders anlattım.:)Ve gerçekten çok güzeldi.
Materyaller çok basit bile olsa öğrencilerin dikkatini çekiyor.Tüm çocuklarımız pırıl pırıl aslında fırsat verildiğinde zehir gibiler..Ama seviyelere göre ayrılmamış 30-40 kişilik kalabalık sınıflar..Tabikii hem öğrencilerin hem öğretmenlerin işi çok zor.Öğrencilerin çoğu parmak kaldırıp söz alamadığı için öğretmenine ve derse küsüyor.Çok acı.Bir de ilgisiz alakasız öğretmenler..Okulu sırf disiplinden ibaret gören..Bunları görmek çok acı.Tabi ki de susan,hakkını savunamayan,okuldan ve eğitimden nefret eden bireyler yetişiyor ve sonra herkes soruyor neden böyle?Nedeni çok açık..
Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır!!!
İnşallah yeni nesil daha güzel yetişecek, daha bilinçli,daha sağlam..Öyle güzeller ki, o kadar tatlılar ki..Onlara çok güveniyorum.Türkiyemizin pırıl pırıl bir geleceği olacak inşallah onlar sayesinde.Ve ben de onlar için elimden geleni yapıcam.
Lütfen, tüm öğretmenler elimizdeki hazinenin bilincinde olalım.Belki daha bu aptal sisteme göre öğretmen olamadım(!) ama yine de kendimi bir öğretmen gibi görüyorum.Evet ben bir ÖĞRETMENİM.Ve mesleğimle onur duyuyorum.Çok teşekkür ederim Rabbim beni bu kadar güzel bir duyguya layık gördüğün için..
Ayy duygularım kabardı.Bunları yazmak aklımda yoktu ama kendimi tutamadım.Tüm öğretmenlere konuşabilsem keşke.Tüm öğretmenlerin vicdanına seslenebilsem!!Çünkü öyle şeyler görüyorum ki..Bu mesleği sevmeyen,çocukları sevmeyen, Türkiyeyi sevmeyen öğretmen olmasın kardeşim!!!OLMASINNNNN!!!Ben maaşımı alırım gerisine de karışmam zihniyetiyle öğretmen olanlardır bu ülkeyi geriye götürenler..(Bugün bazı şeyler duydum da üzüldüm biraz o yüzden bunları yazma ihtiyacı hissettim sanırım.)
Sadece bugünkü yaşadığım mutluluğu paylaşmak istemiştim sizinle.5. sınıflara 3 saat ders anlattım ve geribildirimler çok olumluydu.Sınıfın kendi öğretmeni de sağolsun çok beğendiğini söyledi bana ders bitiminde yorum yaparken ve inanılmaz derecede mutlu oldum.Yaşları gereği bayağı hareketliler,ilgi toplamak istiyorlar ve kolayca adapte olamıyorlar.Ayrıca dersi dinlemeyi pek sevmiyorlar:( Ama zaman zaman oyunlarla,resimlerle,onlara takılarak,herşeyi kullanarak anlatmaya çalıştım ve teneffüs arasında dahi önceden derse hiç ilgisi olmadığını gözlemlediğim birkaç öğrenci bile sorular sordu,parmak kaldırdı.Dersten çıkarken, ''öğretmenim çok güzel anlatıyorsunuz ben de anlıyorum ''diyenler, ''şurayı anlamadım neden öyle oldu ''diyenler,''yine siz anlatacak mısınız'' diye soranlar..Acayip mutlu oldum!!Öğretmen bana ''Ya sen bu işi baya kıvırıyosun, sınıfa hakimsin,çok düzenli de anlattın,herkesi de kattın derse,ilgilerini çekmeyi de başardın,yaramaz ve zayıf öğrencilerle iyi başettin,konuyu da öğrendiler,benim içim de rahat bu yüzden.'' dedi ve teşekkür etti:)
Ben de bana yardımcı olduğu için Yaradana,tüm evrene,çocuklarıma(:) ),kullandığım materyalllere hepsine hepsine teşekkürlerimi sundum.Bu azmim,enerjim hiç bitmesin..Ve en yakın zamanda kendi öğrencilerime kavuşmak dileğiyle, gerçekten bu mesleği yapmayı hakediyorsam en yakın zamanda olabilmeyi diliyorum, ve bunun gerçekleşmesini seçiyorum.
Teşekkür ederim kendim.Bak işte sen busun.İşte bugün 'bak yaptın' diyebildim sana.Ve gördün mü hiçte zor değil başarmak.Sana güveniyorum ama gerçekten güveniyorum.Lütfen sana verilmiş herşeyin farkında ol, ve hergün bir önceki günden daha iyi olmaya çalış.İnsanlar için mükemmeliyet budur.Herneysen onun en iyisi olmaya çalış.Ve bunu yapacaksın biliyorum.Sen artık iç disiplinini sağlamayı başaran,kendine güvenen ve kendini seven,hayatındaki mucizeleri görmeyi bilen birisin.
''Gerçek sen'' olmaya başladın.Başarıyorsun.Teşekkür ederim.Mutluluğu kendi içinde aramaya başladığın ve görmeyi bildiğin için sonsuz teşekkür ederim.Aferin sana..
Ve burdaki dostlarım..Pozitif eneriniz ve ışığınız için sizlere de sonsuz teşekkürler..Kocaman yüreklerinize mutluluğumdan bölüp, eşit parçalar halinde gönderiyorum şimdi:) umarım hissedersiniz ve hepinizin yüzlerinde güzel tebessümler oluşur.SİZLERİ SEVİYORUM..
Sevgilerimle:) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |