herkes merhaba
ben yaklaşık 2 aydır telkinleri dinliyorum. kendimi çok daha iyi hissediyorum. yalnız bu kadar zaman sonra yeni yeni bi ağırlık hissi başladı bende. sabah gayet enerjik oluyorum ama telkinleri dinlemeye başladıktan sonra 3-4 gündür başım ve bütün vücuduma bi ağırlık çöküyo sanki çok iş yapmışım yorulmuşum gibi bütün enerjim çekiliyo sanki. sadece su sesi ile dinliyorum ve ağırlıklı olarak ego, kendine güven ve bikaç tanede erteleme ve suçluluk var. ilk zamanlar böyle şeyler olmamıştı sadece 1 gün bi baş ağrısı olmuştu o da telkinlerden mi yoksa öylesine bi başağrısı mı bilmiyorum dayanılmaz değildi zaten. ortalama 4-5 saat dinliyorum. mümkün oldukça geceleri de dinlemeye çalışıyorum ama gece dinlemek sıkıntı veriyo biraz. kafam çok yoruluyo gibi ve uyumakta zorluk çekiyorum böyle olunca.
neyse çok uzatmıyım şunu merak ettim bu kadar zaman sonra böyle bi etkinin olması normal mi? bana garip geldi. acaba biraz azaltsam veya ara mı versem? tabi herkeste etkileri farklı oluyo mutlaka. buna benzer şeyler yaşayanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
sevgiler