az önce yaşanabilecek bir tartışmaya büyütmeden son verdim.yeni işe girdim demiştim ya kız ayrı ilginç bizim ezikmen ayrı
çocuk hem kızın arkasından demediğini bırakmıyor ama yüzyüze geldiklerinde en iyi dostu oluyor.bunların arasındaki ilşkide bu heralde.ezen memnun ezilen memnun
ben iki tarafta olmayıda kabul etmiyorum.bu çıkar ilişkilerini hiç anlamıyorum ya.bunun açıklaması insanların kendilerini çok çaresiz görmeleri heralde.birilerine taviz vermeden kendilerinden ödün vermeden istemedikleri şeylere de eyvallah diyolar.aman düzenim bozulmasın diye.ben onlardan hiç olmadım olmam.canıma tak ederse basar giderim.çalışana her yerde ekmek var yeter ki alnın açık olsun çalışkan ol.
neyse kız bana az önce bildiğini sandığı şeylerde azıcık efelendi.bende hemen karşı atağa geçip iki katı efelendim.ayy çok komikti ama ya.sonra sustu bu.surat beş karış.bende de biraz damardan girim olaya diyerek.daha ılımlı anlattım mevzunun onunla alakası olmadığını.benim ona karşı art niyetli bir düşünce barındırmadığımı.gerçektende öyle yani.birlikte çalışmak zorunda olduğumuzu ve illaki ayrılıklar yaşayacağımızı bunun işimize yansımaması gerektiğini.şimdilik anladı sanırım.bu gazla 2 hafta gider sonra allah kerim