Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2008, 03:25 PM   #105 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
canım benim elbette okuyoruz... geçte olsa mutlaka yazdıklarınızı okuyorum..

ama bazen dışardan gelen öneriler yerine;
kendi içsesinizi dinleyerek hareket etmeniz gerekir..

yada olayın içinden akıp gitmeyi farketmek..

veya yazarak deşarj olmanız..

o noktada yorumlayarak içinizden gelenlere müdahale etmek istemem..
mesela şu anda başka bir arkadaşımız da yazmış.. ilk defa yazdığını niye yazdığını da anlamadığını söylemiş..

onun içinden dışarıya doğru akış başladı..
yorum yaparak durdurmak yerine akışa izin vermek gerek..

işte böyle tatlım..

doğru kararı aldığına inanıyorum..

demekki o kişi başkalarına bu şekilde davrandığı için yada fırsatını bulduğu anda o şekilde davranacağı için..
o tarz muameleler görüyormuş.. sen ona iyi davranarak farklı olması için bir yol gösterdin.. o içindeki egosunu
ortaya koyarak yanlışını gösterdi.. bu durumda sen o kişinin henüz değişime hazır olmadığını anlayıp yolundan çekildin..

elbette yolundan çekilmek ona herkes gibi davranman yada işte o bu kadarcık diye küçümseyerek bakman anlamına gelmiyor..
içindeki ışığı; onun yanında olmasanda onun yolu içinde ortaya koyabilirsin..

o senin olmak istemediğin yanın.. onun için düzelmesini sağlamak adına sevgiyle doğruyu bulmasını dilemelisin..

sevgiler..
süper yorumlamışsın shamanic dediğim gibi mesafe koydum ama bu onu aşağı gördüğüm anlamına tabi ki gelmez.hatta işe gelmeden ikisinede huzur yolluyorum.bazen çok sıkılıyorum bu durumlardan napıcağımı şaşırıyorum.akşam meditasyon yaparken onlarada enerjimi yollıycam bakalım ileri ki günler neler göstericek.
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla