Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2007, 08:13 PM   #3 (permalink)
etterna_
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart KPSS Hakkında Detaylı Bilgisi Olan Varmı?

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
http://www.sinavbankasi.com/forum/index.php

gozattim bi kppss sacmaligina. sanki ise alinanlar bu imtihanlarla aliniormus gibi. delirtirler insani. imtihana girer de gecemezsen gozunu seviyim hiiiic ALDIRMA! nolursun. aklima yillar oncesi ilk ise girisim geldi, bir bankaya girmistim ve sinavla. kambiyo lisan derken daha yeni tam da liseyi bitirdigim sene, akademiye girince evde aaaa ooo hmmm lar baslamisti ne yani heykeltras mi olucan dalga alay matrak derken dayanamayip o kizginlikla ''adam olmak icin'''bayilirim bu salak tabire de, neyse bir sonraki sene univ imtihanlarina hazirlanirken hadi demis banka sinavlarina girmistim bi yandan. sinavda demesin mi adamin biri bu zate is olsun diye bosver ugrasma torpilin varsa.. diye. homrudanip bitirmis kagitlari verirken hIr cikartmisligim duyulmus olmali ki imtihani gecip ise girmistim ama ise girmis baska salaklarin o imtihani nasil gectiklerini asla kesfedememistim. hele de tepemdeki mudurun. o gundur bu gundur ise almak icin imtihan .. nerede denilse cik ciklarim aci aci..

ise girmek baska, sonrasi baska, yukselmek baska.. bunlarin hepsi berbatligin dunyaya en yayilmis ornegi. en ust duzey yoneticiler de dahil buna. torpili basssstiranin ise girdigi, yukseldigi bir dunya. nerede? heryerde.

ondan ki diyecegim sana, fazla hirpalanma... gir dene oldu oldu olmazsa da sakin uzulme sakin.
Sırf bu yüzden o sınava girip memur olmak istemiyorum. Benden daha az nitelikli birinin torpille gelip üzerimde olacağı korkusu yüzünden. ve de emeğimle yükselmek isterim torpille değil.